It is currently Fri Jan 28, 2022 9:19 pm

All times are UTC - 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sound card don't sound good
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 8:52 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
I list to music Sunday it was fine. Now barely hear voices in music.
I check if i had problem i did last years. I already check that.

I am try find what type of sound blaster card I have.
I can't list to Yahoo music or hear sound from CBS Inntertu :angryfire: :drunken: :angryfire: :drunken:

Anyone tell me what wrong?

I think sounds driver but I am not touch it because last times i thought it same thing it wasn't it 3 or 4 days before I got it to stay on come completely .It mess up USB port so my mouse wouldn't work I had to use key board ( try to find old mouse from old computer to use).What mouse could do.Talk about learn hard way.

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Double
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 7:14 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 8:35 am
Posts: 2728
Location: Houston, Texas
Double check your connections. I've never had a soundcard go bad except when the house got hit by lightning. Then, the sound card and dial up modem both got fried.

_________________
~Peace~

Hermskii,


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Double
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 8:25 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
Hermskii wrote:
Double check your connections. I've never had a soundcard go bad except when the house got hit by lightning. Then, the sound card and dial up modem both got fried.


In side computer ( have wait in morning too do that) or hook up on outside( which I already did) .I am run AntiVitus scan now to make sure nothing got in.

P.S.

When restored sound drivers last year It got restored to default . I try it but did wrong. I hear sound like music but voice is low ,kinda slow and kinda of echo.

Just maybe I need update drivers from Sound Blaster Audigy

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 12:39 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
Did Anti Virus scan nothing show up and scan just file three times nothing
I recheck everything happen last year.No black screen,No safe mode start .No ! Microsoft system Management BIOS Driver ( that in SP2[That unstall SP2 , all hotfixes and reinstall ])
and no ! USB ports.


I check in morning inside connections and out
I have Sound Blast Audigy LS ( i think it is LS ).
I look at paper I just See Sound Blast Audigywith IEEE 1349 .

I found update driver for it here http://us.creative.com/support/download ... &x=24&y=10

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 10:40 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 17, 2002 12:04 pm
Posts: 2370
Location: Roanoke,VA (USA)
found problems I won't list music I get off work because it is Headset is Bad :cwm21: :cwm21: :cwm21: :cwm21::cwm21: :cwm21: :cwm21: :cwm21:

I get off work at 10pm and live in apartment so no more list music at night :cwm21: :cwm21: :cwm21: :cwm21::cwm21: :cwm21: :cwm21: :cwm21:

Thanks Herm for your Help :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

_________________
" If I had a brain, I'd be dangerous!"


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Jedi Knights style by HighDefGeek